MASKİ'den önemli duyuru! Tarih ve saat verildi.. Yeni tarife için sistemlerde güncelleme yapılacak MASKİ'den önemli duyuru! Tarih ve saat verildi.. Yeni tarife için sistemlerde güncelleme yapılacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile G. Antep, Kilis, Adıyaman, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Hakkâri çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Ege bölgesinde havanın parçalı ve çok bulutlu, zamanla İç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Manisa'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre,  bayramın birinci günü Manisa’da havanın yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışlı hava bayramın ikinci ve üçüncü gününde de etkili olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar ise 22 ila 24 derece arasında değişecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 22°. Yarın için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 24°. 23 Nisan 2023 Pazar Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 23°. 24 Nisan 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 24°. 25 Nisan Salı Manisa hava durumu yağmurlu, sıcaklık 23°

Editör: Ali Gözen