Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yüksek sıcaklık uyarısında bulundu.

Hava sıcaklıklarını tüm yurtta mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğinin bildirildiği raporda "Halen batı ve güney bölgelerimizde etkili olan sıcak hava dalgasının, 19.07.2023 Çarşamba gününden itibaren tüm yurtta etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Marmara, Ege ve Akdeniz’de mevsim normallerinin 3 ila 8 derece, diğer bölgelerimizde ise mevsim normallerinin 1 ila 5 derece üzerine çıkması bekleniyor." denildi.

Manisa'da termometreler 44 dereci gösterecek

Manisa'da sıcaklık artıyor! Manisa'da sıcaklık artıyor!

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Manisa’da bugün (20 Temmuz Perşembe) yarın, cumartesi ve pazar aşırı sıcaklar etkili olacak. Kent genelinde hava çöl sıcağının etkisi altında geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 42°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 42°. 22 Temmuz 2023 Cumartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 42°. 23 Temmuz 2023 Pazar Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 44°. 24 Temmuz 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°.

Editör: Ali Gözen