30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Manisa’da resmi kutlama programı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törende Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Protokol Üyeleri Anıta Çelenk Bıraktı

Hafsa Sultan Camii Bahçesinde Sevimli Misafir
Hafsa Sultan Camii Bahçesinde Sevimli Misafir
İçeriği Görüntüle

Törende Manisa Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi makamları adına Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenkler sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören alanındaki program tamamlandı.

Kutlama Programı Gün Boyu Sürecek

Çelenk sunma töreninin tamamlanmasıyla birlikte protokol üyeleri, tebrikat töreni ve resmi kutlama programına katılmak üzere Valilik makamına ve Hükümet Konağı önündeki alana geçti. Kentteki Zafer Bayramı coşkusunun gün boyunca düzenlenecek çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.

Muhabir: Leyla Doğan