Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve doğusu ile Adana'nın ve Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Karadeniz kıyı kesimi ile Sakarya, Van, Ağrı ve Bitlis çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Ege bölgesinde havanın parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kuzey Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Yeni haftada Manisa'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Manisa’da havanın bugün ve yarın az bulutlu ve parçalı geçmesi bekleniyor. Çarşamba gün ise kent genelinde gök gürültülü sağanak yağışlı hava etkili olacak.  Yeni haftada hava sıcaklıkları ülke genelinde yağışla birlikte azalacak.

Manisa yeni bir akaryakıt istasyonuna daha kavuştu Manisa yeni bir akaryakıt istasyonuna daha kavuştu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 29°. Yarın için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 25°. 18 Ekim 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 22°. 19 Ekim 2023 Perşembe Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 25°. 20 Ekim 2023 Cuma Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 28°.

Editör: Ali Gözen