Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Batı Karadeniz'in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Antalya'nın iç ve yüksek kesimleri ile Çankırı, Kırıkkale, Van ve Bitlis çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey ve Bayburt'un doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Ege bölgesinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Toz aşınımına dikkat! Meteorolojiden Manisa'ya sarı alarm Toz aşınımına dikkat! Meteorolojiden Manisa'ya sarı alarm

Manisa'da yeni haftada hava nasıl olacak?

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre, Manisa’da yeni haftada havanın açık ve parçalı bulutlu geçmesi tahmin ediliyor. Kent genelinde hava sıcaklıkları ise 22 ila 25 derece arasında değişiklik gösterecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 25°. Yarın için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 25°. 10 Mayıs 2023 Çarşamba Manisa hava durumu çok bulutlu, sıcaklık 22°. 11 Mayıs 2023 Perşembe Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 24°. 11 Mayıs 2023 Cuma çok bulutlu, sıcaklık 24°

Meteoroloji'den Manisa için 5 günlük hava tahmini

Editör: Ali Gözen