Proje çerçevesinde, farklı ülkelerden gelip Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde eğitimlerine devam eden 25 misafir öğrenci ile Salihli’ye kültürel bir gezi düzenlendi. Program kapsamında öğrenciler, bölgenin önemli tarihi miraslarından olan Sardes Antik Kenti (Sart) ile Kurşunlu Kaplıcaları’nı ziyaret etti. Gezi sırasında öğrencilere, ziyaret edilen tarihi ve kültürel alanlar hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Ayrıca program kapsamında, Salihli’nin yöresel lezzetlerinden biri olan odun köftesi misafirlere ikram edildi. Bu vesileyle öğrenciler, yalnızca Manisa merkezinin değil, ilçeleriyle birlikte şehrin sahip olduğu zengin kültürel ve sosyal yapıyı yakından tanıma fırsatı buldu.

Sezen Aksu'dan yeni albüm: “Biz de Yeniden Başlarız”
Sezen Aksu'dan yeni albüm: “Biz de Yeniden Başlarız”
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen etkinlikle, uluslararası öğrencilerin Türkiye’nin tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görmeleri sağlanırken, aynı zamanda kardeşlik ve kültürel etkileşim duygularının pekiştirilmesi amaçlandı.