Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik ve Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülecek olan yağışların, sabah ve öğle saatlerinde Doğu Karadeniz ile Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinde toz taşınımı beklenmektedir.

Manisa'da pazar günü hava nasıl olacak?

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre, Manisa’da yarın hava açık ve güneşli olacak. Kentteki hava sıcaklığının ise en düşük 10, en yüksek 21 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini

Bugün için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 18°. Yarın için Manisa hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 21°. 1 Mayıs 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 22°. 2 Mayıs 2023 Salı Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 24°. 3 Mayıs 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 27°.

Manisa'da duygulandıran buluşma... Sayısız öğrenciyi hayata hazırlayan öğretmenlere vefa Manisa'da duygulandıran buluşma... Sayısız öğrenciyi hayata hazırlayan öğretmenlere vefa

Editör: Ali Gözen