HABER:SERKAN ÖZCAN

Edinilen bilgilere göre, F. A. isimli şahıs, eşi Ş.A. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.A., eşine bıçakla saldırdı.

İddiaya göre, saldırının ardından evden çocuklarını da alarak kaçmaya çalışan Ş.A'nın peşinden giden F.A., sokak ortasında eşini ve 8 yaşındaki kızı D.A.'yı bıçakla yaraladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını sorgulayan memur gözaltına alındı
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını sorgulayan memur gözaltına alındı
İçeriği Görüntüle

Olay yerine ulaşan polis ekiplerine de bıçakla saldıran F.A, polis memurları tarafından açılan ateş sonucu etkisiz hale getirildi.

Ağır yaralanan Ş.A (44), Manisa Celal Bayar Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırıda ağır yaralanan 8 yaşındaki D.A'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, F.A'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.