Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli, Bayburt, Zonguldak, Kastamonu ve Artvin'in iç kesimleri, Muş ve Bingöl çevreleri ile Rize'nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgârın, genellikle güneyli, iç ve doğu kesimlerde yer yer kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Ege bölgesinde havanın parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege'nin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın; Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Manisa’da hafta sonu hava nasıl?

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre hafta sonu Manisa’da havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Bakan Şimşek'ten 'Türk Yatırım Fonu' açıklaması Bakan Şimşek'ten 'Türk Yatırım Fonu' açıklaması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 27°. Yarın için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 28°. 29 Ekim 2023 Pazar Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 26°. 30 Ekim 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 27°. 31 Ekim 2023 Salı Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 27°.

Editör: Ali Gözen