Görüşme, İyi Parti Genel Merkezi'nde saat 10.30'da gerçekleşecek. Gündemde, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere yerel seçimlerde olası iş birliği alternatifleri olacak.

Özel, Sarıyer’de Büyükdere Atatürk Fidanlığı’nın açılış töreninde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme yapıp yapmayacakları sorusuna "Henüz planlanan bir görüşme yok." diyerek yanıt vermişti.

"Büyük güç birliği" çağrısı

Özel, dün grup toplantısında muhalefete seslenmiş "Bütün Türkiye’yi büyük güç birliğine davet ediyoruz." açıklamasını yapmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise geçen hafta Akşener'i, İyi Parti genel merkezinde ziyaret etmişti. İyi Parti yönetimi, yerel seçimlere her yerde kendi adaylarıyla girme kararı almıştı.

MANİSA DA KONUŞULACAK

Özgür Özel ile Meral Akşener arasında yapılacak görüşmede Manisa’nın da durumu gündeme gelecek. Özellikle Özgür Özel’in memleketi olması nedeniyle Manisa’da belediyelerin kazanılması amaçlanıyor. Her iki parti de ilçelerde kendi aday adaylarını ilan etmişti. İyi Parti iki merkez ilçeyle birlikte toplam dört ilçede adaylarını resmen belirledi.

Yapılacak görüşmeden güç birliği kararı çıkması durumunda ilçelerin nasıl paylaşılacağı merak konusu.

Soma’da 301 maden şehidi mezarları başında anıldı Soma’da 301 maden şehidi mezarları başında anıldı

Editör: Murat Yalçın