Eski garaj alanında kurulan pazarda mutfak gereçleri, züccaciye ürünleri, ev eşyaları, dekorasyon malzemeleri, tekstil ürünleri, oyuncaklar, küçük elektronik eşyalar ve ikinci el ürünler tezgahlardaki yerini alıyor. Vatandaşlar ihtiyaç duydukları birçok ürünü tek noktada bulma imkanı yakalıyor.

Perşembe Pazarı'na 500 araçlık otopark yapılıyor
Perşembe Pazarı'na 500 araçlık otopark yapılıyor
İçeriği Görüntüle


Sabahın erken saatlerinde hareketlilik başlıyor


Her cuma sabahı kurulan pazarda günün erken saatlerinden itibaren yoğunluk yaşanıyor. Uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar tezgahları gezerken, esnaf da farklı ürün seçenekleriyle alıcılara hizmet veriyor.
Ekonomik alışverişin adreslerinden biri


Farklı fiyat aralıklarında sunulan ürünleriyle dikkat çeken Eski Garaj Bit Pazarı, hem yeni hem de ikinci el ürünleri bir araya getirerek ekonomik alışveriş yapmak isteyen vatandaşların tercih ettiği noktalardan biri olmayı sürdürüyor.

Muhabir: Leyla Doğan