Obezite ve birçok kronik hastalığın temelinde sağlıksız beslenme ve yaşam tarzı yatıyor. Buna bağlı olarak diyetisyenlerin önemi her geçen gün artıyor. Bu alanda uzman diyetisyenler birçok kişinin beslenme alışkanlıklarını değiştirdi. Böylece daha sağlıklı ve konforlu yaşam için diyetisyene giden kişi sayısı da arttı. 

Manisa'da lisans eğitiminden sonra Fonksiyonel Tıp alanında eğitim gördükten sonra danışmanlık merkezi açmak için kolları sıvayan genç diyetisyen Sevcan İnci, bu hayalini gerçekleştirdi. 

Sevcan İnci Beslenme ve Diyet Danışmanlığı, Yunusemre İlçesi'ne bağlı Uncubozköy Mahallesi 5515 Sokak'ta bulunan Meydan İş Merkezinde  hizmete açıldı. 

Bakan Koca açıkladı: MHRS randevu sistemine yeni düzenleme geliyor Bakan Koca açıkladı: MHRS randevu sistemine yeni düzenleme geliyor

Açılışa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Mustafa Süzer, Eski Milletvekili Fonksiyonel Tıp Doktoru Muzaffer Yurttaş, Önceki dönem CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Yunusemre Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bülent Mersinli, Eski Baro Başkanı Avukat Ali Arslan, Eczacılar Odası Başkanı Devrim Bali, Prof Dr. Elmas Kasap,  CHP Yunusemre İlçe Başkanı Heval Turan ve ilçe yöneticileri, Chp Geçmiş Dönem İl Başkanı Ali Kuyumcu,Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Koray Koca ve yönetimi, Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı Uğur Babacan ve çok sayıda konuk katıldı.

Açılış kurdelesini konuklarıyla birlikte kesen Fonksiyonel Tıp Diyetisyeni Sevcan İnci, "Çok mutluyum ve gururluyum. Açılışımda yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Toplumumuzdaki diyetisyen bakış açımız malesef klasik liste veren, zayıflatan bir bakış açısı. Bu algıyı değiştirmek istiyorum. Lisans eğitimimden sonra aldığım çeşitli eğitimler ve en önemlisi Fonksiyonel Tıp eğitimimle bütüncül bir yaklaşımla danışanlarıma kaliteli bir beslenme hizmeti vermek istiyorum" dedi.
Sevcan İnci Beslenme ve Diyet Danışmanlığı,hafta içi ve cumartesi günleri mesai saatleri içinde hizmet verecek.

Editör: Ali Gözen