Manisa Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurulu, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurulda, 37 yıldır başkanlık görevini sürdüren Naci Kömüldaş ile Ceyhun Okol başkanlık için yarıştı.
Genel kurul MESOB Konferans Salonu’nda yapıldı
Genel kurulun divan başkanlığını Hasan Geriter, divan başkanvekilliğini ise Mehmet Akgül üstlendi. Mevcut başkan Naci Kömüldaş, genel kurulda yaptığı konuşmada görevine bir dönem daha devam etmek için üyelerden destek istedi. Başkan adayı Ceyhun Okol ise genel kurulun esnaf ve sanatkârlara hayırlı olmasını diledi.
Raporlar oy birliğiyle kabul edildi
Genel kurulda faaliyet raporu, denetim raporu ve tahmini bütçe oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca meslekte 25 yılını dolduran oda üyelerine plaket takdim edildi.
170 üye oy kullandı
Toplam 258 üyesi bulunan odada, seçimlerde 170 üye oy kullandı. Kullanılan oyların 167’si geçerli sayılırken, 3 oy geçersiz kabul edildi. Yapılan sayım sonucunda Ceyhun Okol 110 oy alarak oda başkanlığına seçildi. Mevcut başkan Naci Kömüldaş ise 57 oy aldı.
Yeni yönetim kurulu belirlendi
Yeni dönemde Başkan Ceyhun Okol’un yönetim kurulunda Ferhat Gülmez, Perihan Aşıcı, İsa Zengin, İbrahim Hafızoğlu, Özcan Şalumlu ve Hüseyin Durak yer aldı.





