Manisa'da 17 yıldır devam eden Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu yıl çok sayıda firmanın katılımıyla ziyaretçilere açıldı.
Fuar ilk günden itibaren çiftlerden büyük ilgi gördü. Sadece Manisa değil çevre illerden de çok sayıda üretici fuara akın etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü, Şehzadeler Ziraat Odası, Ticaret Borsası, ilçe belediyeleri ve birçok kurum ve kuruluşun desteklediği fuar açıldığı günden itibaren büyük ilgi gördü.  
Firmaların fuara özel indirimli fiyatları satışlara da yansıdı. Birçok tarımsal alet ve gerecin yanı sıra traktörlerin üzerinde de ‘satılmıştır’ ibareleri dikkat çekti. Özellikle Ziraat Bankası'nın tarımsal kredilerinden faydalanan üreticiler ihtiyaçlarını karşıladı. 

Başkan Özalper kadın muhtarlarla buluştu Başkan Özalper kadın muhtarlarla buluştu

DİDEM SİMSAROĞLU: TARIM SEKTÖRÜNÜN KALBİ BU FUARDA ATTI 
Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın firmalar ve üreticiler açısından oldukça başarılı geçtiğini ifade eden SNS Fuarcılık Genel Müdürü Didem Simsaroğlu, “17 yıl önce Manisa’da bir tarım fuarı olması gerektiğini düşünerek yola çıktık. Fuarımızı doğru yerde ve doğru şehirde konumlandığımızı, bu işi başardığımızı kesintisiz 17 yıl sürdürerek kanıtladık. Manisa Tarım Fuarı önümüzdeki yıllarda tarım teknolojileri alanında Türkiye’nin bir numaralı fuarı olmaya devam edecektir. 4 gün boyunca yoğun bir şekilde fuarımızı ziyaret eden tüm katılımcılarımıza ve çiftçilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 18.yılda tekrar buluşmam noktamız olan tarım fuarımızda görüşmek dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

Editör: Murat Yalçın