Yunusemre Belediyesi’ne bağlı kütüphanelerde yeni uygulamayla birlikte kütüphanelerin hafta içi ve hafta sonu hizmet vereceği saatler yeniden belirlendi. Ders çalışmak isteyen, özellikle sınav dönemlerinde kütüphanelerin kullanım yoğunluğunun arttığına dikkat çekilirken, yeni çalışma saatlerinin öğrencilerin ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermesi hedefleniyor.

“SAATLERİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN YENİDEN DÜZENLEDİK”

Neşe Gülersoy Kütüphanesi’ni gezen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, kütüphaneyi ziyaret eden öğrencilerle buluştu. Öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyen Başkan Balaban, “Yeni dönemin ders zili çalmadan önce öğrencilerimiz için belediyemiz bünyesindeki Neşe Gülersoy ve Uğur Mumcu kütüphanelerinin saatlerinde yeniden bir düzenlemeye gittik. Bu şekilde hem öğrencilerimiz hem de vatandaşlarımız kütüphanelerimizden en verimli şekilde faydalanabilecekler. Sosyal belediyecilik anlamında öğrencilerimiz için gereken neyse yapıyoruz ve bundan sonrada yapmaya hazırız. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitimlerine destek olmak bizim önemli görevlerimiz arasında.” Diye konuştu.

Muradiye'de suya yüzde 50 indirim geldi: Peki, ne zamana kadar geçerli olacak?
Muradiye'de suya yüzde 50 indirim geldi: Peki, ne zamana kadar geçerli olacak?
İçeriği Görüntüle

YUNUSEMRE’DE KÜTÜPHANELERİN ÇALIŞMA SAATLERİ UZATILDI

Kütüphane Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Yunusemre Belediyesi’ne bağlı Neşe Gülersoy ve Uğur Mumcu Kütüphaneleri hafta içi 08.30-22.30 arasında hizmet verecek. Hafta sonu ise kütüphanenin 09.00-17.00 saatleri arasında açık olacağı belirtildi.