Saruhanlılı minikler eğlenceye doydu
Saruhanlılı minikler eğlenceye doydu
İçeriği Görüntüle

MANİSA (İHA) -
Kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde, ünlü müzik grubu Yüksek Sadakat sevilen şarkılarını Saruhanlılı vatandaşlar için seslendirdi. Konser boyunca şarkılara hep birlikte eşlik eden vatandaşlar, kurtuluş coşkusunu doyasıya yaşarken meydanda renkli görüntüler oluştu. Konsere Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Ata Temiz, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanı Çağlar Hocalar, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ural Sevener, Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser öncesinde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Ata Temiz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun selamlarını ileterek, "Kurtuluş günümüz kutlu olsun. Sizlere Besim Başkanın selamlarını getirdim. Bu vesileyle size iyi eğlenceler diliyorum. İyi ki Yüksek Sadakat bizimle beraber" dedi.

"Cumhuriyetimize gözümüz gibi sahip çıkmalıyız"
Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir de Saruhanlı’nın kurtuluşunun 104. yıl dönümünü kutlayarak, "Yüzyıllar önce sizin gibi gençler, esnaflar, tarım işçileri, sanayiciler ve büyüklerimiz bu memleketi işgalden kurtardılar ve özgürce yaşadığımız bu ülkeyi, Manisa’yı ve Saruhanlı’yı bizlere armağan ettiler" ifadelerini kullandı.

Konserin başlangıcında Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Ata Temiz ve Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir tarafından Yüksek Sadakat grubuna çiçek ve hediye takdim edildi.

Saruhanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kapsamında düzenlenen konser, vatandaşların sevilen şarkılara hep birlikte eşlik ettiği coşkulu anlarla sona erdi.

Muhabir: İclal Çiçek