Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek ikinci tur cumhurbaşkanı seçimleri öncesi Twitter hesabından "Türkiye için #KararVer" başlığıyla bir video paylaştı.

Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı önünde konuştuğıu videoda "Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Bu zihniyete vatanımız bırakmayacağız" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Vatanını seven sandığa gelsin" çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi değerlendirdi: "Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez" Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi değerlendirdi: "Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez"

Göç sorununu "beka" ile ilişkilendiren Kılıçdaroğlu, "domuz bağı" hatırlatmasıyla AKP listesinden seçime giren HÜDA PAR'a değindi. Erdoğan'ın "Rusya'nın kapısında el pençe divan durduğunu ve onların güdümüne girdiğini" ifade etti. 6 Şubat depremlerinde askere korku nedeniyle "Dur" emri verildiğini söyleyen Kılıçdaorğlu, Kızılay'ın depremde çadır sattığını anımsattı. Balyoz ve Ergenekon davalarına da değinen Kılıçdaroğlu, "Gençler, ayağa kalkın ayağa. Ölü toprağını atın üstünüzden. Vatanını seven sandığa gelsin" çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek "Mutlaka ama mutlaka kazanacağız" dedi.

Editör: Ali Gözen