İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Manisa 1. Sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat Yunusemre ilçesi Muradiye OSB’deki bazı fabrikaları ziyaret ederek buradaki çalışanlarla bir araya geldi. Ardından Muradiye Mahallesi’ne giderek burada bulunan vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. İYİ Partili Sunat, bölgedeki kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbetin ardından, akşam saatlerinde Kırmızı Köprü’den başlayarak Akmescit Mahallesine kadar esnaf ziyaretinin ardından Yunusemre ilçesindeki ziyaretini tamamladı. Akmescit Mahallesi’nde miting havasına dönen ziyaretinde Sunat’a ilgi büyük oldu.

SALİHLİ İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
İYİ Parti Manisa 1. sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat, ziyaretinin ikinci gününde Salihli ilçesine giderek burada ilk olarak ilçe teşkilat mensuplarıyla kucaklaştı. Ardından Salihli sevgi yolundaki esnafları ziyaret eden Sunat, buradan sırasıyla Yılmaz Mahallesi, Durasıllı Mahallesi, Çarşamba Pazarı ve Caferbey Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluşarak sorunlarını ve sıkıntıları dinledi. İYİ Partili Şenol Sunat’a burada da ilgi oldukça yoğundu.

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi: Cinayet anı kamerada Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi: Cinayet anı kamerada

Editör: Ali Gözen