HABER: SERKAN ÖZCAN

Saldırının ardından Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki TEM ve Asayiş Büro Amirlikleri, olayın aydınlatılması için özel bir ekip kurdu. Ekip tarafından yapılan çalışmalarda, bölgedeki 150 farklı işyerine ait güvenlik kamerasının 140 saatlik kaydı titizlikle incelendi.

İnceleme sonucunda, 15 Kasım'da saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler İ.E. (41), O.T. (40) ve R.B. (38) isimli şahıslar belirlendi. Şüphelilerin saldırıyı planladıkları belirlenen Hürriyet Mahallesi'nde yer alan bir kıraathanede yapılan aramada, çeşitli özelliklere sahip üç adet kurusıkıdan bozma tabanca ele geçirildi.

Soruşturma sırasında, olayı planlayarak azmettiren ve gerçekleştiren şüphelilerin önceden de çeşitli suç kayıtlarının olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler, 15 Kasım sabahı düzenlenen operasyonla gözaltına alındılar ve aynı gün adli mercilere sevk edildikten sonra tutuklanarak Akhisar Süleyman Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

Milli Eğitim Bakanı’ndan çarpıcı yardımcı kitap çıkışı: Bizim açımızdan sıkıntılı Milli Eğitim Bakanı’ndan çarpıcı yardımcı kitap çıkışı: Bizim açımızdan sıkıntılı

Saldırıda Korkmaz'ın işyerinde maddi hasar meydana geldi. Korkmaz'ın herhangi bir yaralanması olmadı.

Polis, saldırının nedenini araştırıyor.


 

Editör: Murat Yalçın