Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş, Kendirlik Mahallesi'nde tamamlanan çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin uzun yıllardır talep ettiği önemli bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini belirtti.

Metruk yapılar kaldırıldı

Çalışmalar kapsamında cami avlusunda bulunan metruk yapılar yıkılarak alan tamamen temizlendi. Yıkımın ardından moloz kaldırma çalışmaları da tamamlanırken, bölge daha geniş, ferah ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu.

CHP İstanbul'da tedbir devam edecek
CHP İstanbul'da tedbir devam edecek
İçeriği Görüntüle

Yapılan düzenleme ile hem mahalle estetiğinin iyileştirildiği hem de vatandaşlar açısından güvenlik riski oluşturan yapıların ortadan kaldırıldığı belirtildi.

"Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz"

Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş, "Kendirlik Mahallemizde uzun yıllardır hemşehrilerimizin talep ettiği önemli bir çalışmayı daha tamamladık. Cami avlusunda bulunan, görüntü kirliliğine neden olan ve güvenlik açısından da risk oluşturan metruk yapıları yıkarak alanı tamamen temizledik. Moloz kaldırma çalışmalarını da tamamlayarak bu bölgeyi daha geniş, daha ferah ve daha düzenli bir görünüme kavuşturduk. Hemşehrilerimizin taleplerini tek tek yerine getirmeye, ilçemizin her noktasında yaşam kalitesini artıracak hizmetleri sürdürmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ