2020 yılının Haziran ayında DEVA Partisi Manisa Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olan, 22 Şubat 2022 yılında DEVA Partisi Manisa İl Başkanı olan Cansın Tunçdirek, Manisa’da yaptığı çalışmalarla tanındı. Tunçdirek, şimdi de Ankara’da Manisa’ya hizmet etmek için milletvekilli aday adayı oldu. 

Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

Tunçdirek, “Vira Bismillah hayırlısı ile milletvekili aday adayı olarak başvurumuzu gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genel Başkanımız Ali Babacan öncülüğünde Manisa’mıza en güzel hizmetleri sunmak için aday adayı olduk. Seçimlerimiz ülkemiz için milletimiz için Manisa’mız için hayırlı olsun” dedi. 

1973 yılında Manisa'da doğdu. Lise eğitimini Lefkoşa Türk Lisesinde tamamladı. 1990 yılında The Royal Schools of Music'den mezun oldu.  Aktif siyasete 1999 yılında Anavatan Partisinde başlayan Cansın Tunçdirek, partinin İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2011 yılında Demokrat Parti'den Manisa Milletvekili adayı oldu. 2017 yılında Manisa Demokratlar Derneği Başkanlığı yaptı. 2018 yılından Ege 1946 Demokratlar Federasyonu Genel Başkanlık görevine başladı. 2020 yılının Haziran ayında Deva Partisi Manisa Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 22.02.2022 tarihinde ise Deva Partisi Manisa İl Başkanlığı görevine atandı. Evli ve iki çocuk annesi olan Cansın Tunçdirek, orta derecede İngilizce bilmektedir.

Editör: Ali Gözen