Kalp krizi sonucu bir yaşam daha son buldu...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Selendi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde görevli Şerife Akçan, evinde aniden rahatsızlandı. Sağlık ekiplerinin sevk edildiği evde Akçan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 

İlçede oldukça sevilen bir isim olan Şerife Akcan'ın biri polis memuru biri SGK'da görevli iki oğlu büyük acı yaşadılar. 
Talihsiz kadının ölüm haberi ile ilgili birçok isim taziye mesajları yayınladı. 

ERGÜN'DEN TAZİYE MESAJI 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: Başkanlığımıza bağlı Selendi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde görevli personelimiz Şerife Akcan’ın vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

KAYMAKAM OKUMUŞ VE BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ'TAN TAZİYE MESAJI

SGK Personeli Uğur Memiş ile Polis Memuru Abdullah Memiş' in anneleri, MABEM Personeli, Selendi Şerefiye Mahallesinden Şerife Akcan'ın geçirdiği Kalp krizi sonrası vefat ettiğinin duyulmasının ardından, Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş ve Selendi Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş birer taziye mesajı yayımladı.

Kaymakam Okumuş, yayınladığı mesajda şunları söyledi;

"SGK personelimiz, Uğur Memiş’in annesi Selendi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi personeli Şerife Akcan hanımefendinin  vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum."

BAŞKAN SAVAŞ; "BAŞIMIZ SAĞOLSUN"

Manisa Barosu “Büyük Savunma Mitingi” için Ankara’da Manisa Barosu “Büyük Savunma Mitingi” için Ankara’da

Selendi Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş ise mesajında şöyle dedi; "Manisa Büyükşehir Belediye personelimiz Şerife Akcan’ın vefatını derin bir teessürle öğrendim.  Yaşamın yanında ve yakınında olan ölüm, tanıdığımız, birlikte çalıştığımız, yol ve dava arkadaşlığı yaptığımız bir kardeşimizle ilgili olunca daha farklı yanıyor canımız.   Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.  Başımız sağolsun…"

Editör: Ali Gözen