Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri sürecinde Manisa’yı adım adım gezen ve on binlerce vatandaşla kucaklaşarak gönüllerini kazanan MHP Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Uçak, seçimlere ilişkin yaptığı son açıklamada tüm Manisalılara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Üretici kesim başta olmak üzere her kesimi kalkındıracak ve Manisa’yı şahlandıracak projelerle ses getiren Uçak, “Manisa’nın bir evladı olarak milletvekilliği adaylığım vesilesiyle bu güzel ve bereketli toprakları bir kez daha adım adım gezme, çalışkan ve dürüst insanlarımızla bir kez daha kucaklaşma fırsatı buldum. Benim için yoğun ama çok verimli, çok öğretici bir süreç oldu. İnsanlarımızı yakından bir kez daha dinleme, onları anlama ve sorunlarını daha yakından öğrenme imkânım oldu” diye konuştu.

Manisa FK'da 3 genç oyuncuya milli davet Manisa FK'da 3 genç oyuncuya milli davet

MANİSA’DA YAŞANAN HER SORUNUN TAKİPÇİSİYİM
Cumhur İttifakı ve MHP olarak gördükleri ilgi doğrultusunda yarınki seçimlerden büyük bir başarıyla çıkacaklarına inandığını belirten Uçak, “Ben milletvekili seçilsem de seçilmesem de yüreğim her zaman Manisalı kardeşlerim için atıyor ve bu kentte herkesin yaşadığı her türlü sorunun takipçisiyim. Tüm kardeşlerime bu sözü verdim. Cep telefonumu isteyen herkesle paylaştım, bana istedikleri zaman ulaşabileceklerini vurguladım. Hemşehrilerim de bu süreçte beni daha iyi tanıdılar ve Manisa için neler yapabileceğimi anladılar. Eğer bana kendilerini temsil yetkisi verirlerse, bu görevi şerefle yerine getireceğim. Ankara ile Manisa arasında köprü olacak ve her türlü dertlerine derman olmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

MANİSA KISA SÜREDE PARMAKLA GÖSTERİLECEK
Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında muasır medeniyet seviyesine ulaşmış, müreffeh bir ülke hayali kurduğunu anlatan Uçak, “Manisa’nın da kısa sürede tarım ve sanayi başta olmak üzere, birçok alanda dünyada parmakla gösterilen bir şehir olmasını hedefliyoruz. Bir Manisalı olarak benim bu konudaki projelerim hazır, bunları seçim çalışmaları sürecinde halkımızın çok büyük bir bölümüyle paylaşma imkanı bulduk. Eğer halkımız yetki verirse, seçildiğim günden itibaren çalışmalara başlayacağız ve hem hükümetimizin, hem yerel yönetimlerimizin hem de vatandaşlarımızın desteğini alarak inşallah en kısa zamanda Manisa’nın geleceğine ilişkin çok önemli projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Ali Gözen