"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi


TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptığı sırada fenalaşan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için Meclis'te cenaze töreni düzenlendi.
Cenaze törenine, Bitmez'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, siyasi partilerin genel başkanları ile genel başkanvekilleri ve Meclis personeli katıldı.
Bitmez'in öz geçmişinin okunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, dua edildi. Törenin ardından Bitmez'in ailesi, Meclis Tören Salonu'nda taziyeleri kabul etti. 
Yarın toprağa verilecek
İstanbul'a gönderilen Bitmez'in naaşı, yarın Fatih Camisi'nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Merkezefendi Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Hasan Bitmez kimdir?
1969'da Giresun’da dünyaya gelen Hasan Bitmez, yükseköğrenimini El-Ezher Üniversitesi'nde tamamladı. Milli Gençlik Vakfında çeşitli kademelerde görevler yapan Bitmez, 2000'de Anadolu Gençlik Dergisini kurdu ve derginin genel yayın yönetmenliğini üstlendi. Siyasete Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatında başlayan Bitmez, Fazilet Partisi ve Saadet Partisinde çeşitli kademelerde görevler aldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı da olan Bitmez, 14 Mayıs'taki seçimlerde Kocaeli milletvekili seçildi. Arapça ve İngilizce bilen Bitmez, evli ve bir çocuk babasıydı.