GALATASARAY

Dolar/TL piyasası: Son durum ne? Dolar/TL piyasası: Son durum ne?

Zorlu maç öncesinde sarı-kırmızılılarda Okan Buruk'un derbi 11'ini büyük ölçüde belirlediği ifade edildi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 11'leri netleşiyor - 1

Sabah gazetesinde yer alan haberde stoperde Victor Nelsson'un yanında Abdülkerim Bardakcı'nın yerine Davinson Sanchez'in maça başlayacağı, Muslera'nın önünde Kaan Ayhan ve Derrick Köhn'ün savunma dörtlüsünü tamamlayacağı belirtildi.

Orta sahada Lucas Torreira ile birlikte kimin oynayacağının henüz netleşmediği, Kerem Demirbay ve Berkan Kutlu arasında tercih yapılacağı aktarıldı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 11'leri netleşiyor - 2

Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinde hücum hattında değişikliğe gitmeyecek. Haberde bu bölgede Hakim Ziyech, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi'ye görev verileceği kaydedildi.

FENERBAHÇE

Milliyet gazetesinde yer alan haberde İsmail Kartal'ın forvette Michy Batshuayi'yi tercih edeceği, Edin Dzeko'nun ise maçın gidişatına göre oyuna dahil olacağı ifade edildi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 11'leri netleşiyor - 6

İsmail Kartal'ın Galatasaray derbisinin ilk 11'iyle ilgili son kararını bugün vereceği kaydedildi.

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirildi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 11'leri netleşiyor - 7

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. Taktik ve bireysel çalışmalarla İdman tamamlandı.Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Editör: İclal Çiçek