Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sultangazi'de partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen programda yerel basın ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği zamlarla ilgili konuşan Erbakan, asgari ücretin 14 bin 750 lira olması gerektiğini belirttiklerini aktardı.

"İşverenlere de destek lazım"

Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

Ege'de korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini kalbinden bıçakladı Ege'de korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini kalbinden bıçakladı

Şu anda da yine asgari ücretin 15 bin lira seviyesinde olması gerektiğini ifade ediyoruz. Tabii işverenlere de devletin ayrıca destek olması lazım.

"İnşallah gerçekleşir"

Vergilerle ilgili düzenlemeler yapılması gerektiğini vurgulayan Erbakan, şunları kaydetti:

Üretimde kullanılan enerjiden vergi almayarak, çeşitli teşviklerle, faizsiz uygun ödemeli kredilerle hatta geri ödemesiz hibelerle işvereni de sanayiciyi de üreticiyi de devletin desteklemesi ama bir yandan da milyonlarca asgari ücretliyi çoluğuyla, çocuğuyla perişan etmeden insan onuruna yaraşır bir hayatı sürdürmesi için bu maaşın verilmesi gerektiğine inanıyoruz. İnşallah gerçekleşir ve tabii biz de 8 milyon asgari ücretlimiz adına memnun oluruz.

Editör: Ali Gözen