​Birim Amirlerinden Detaylı Brifing
​Ziyaretleri kapsamında ilçe emniyet müdürlüklerini ve polis merkezlerini tek tek gezen Sn. Fahri Aktaş, birim amirleriyle bir araya geldi. Yürütülen asayiş hizmetleri, trafik denetimleri ve suçla mücadele konularında detaylı bilgi alan Aktaş, bölgenin güvenlik röntgenini çekti.

​Personele Teşekkür ve Moral
​Sahada görev yapan polis memurlarıyla da bir araya gelen Aktaş, Manisa halkının huzuru için gece gündüz demeden çalışan personele teşekkür etti. Aktaş, personelin özverili çalışmalarının kentin güvenliğinde kilit rol oynadığını belirterek;
​"Halkımızın huzur ve güvenliğinin temini için sahada yürüttüğümüz çalışmalar, tavizsiz ve kararlılıkla devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Saruhanlı MYO Binasında 9 Yıllık Bekleyiş Son Buluyor
Saruhanlı MYO Binasında 9 Yıllık Bekleyiş Son Buluyor
İçeriği Görüntüle

​"Güvenlik Hizmetleri Kesintisiz Sürecek"
​Denetimler sırasında vatandaşın can ve mal güvenliğini korumanın öncelikli hedef olduğunu hatırlatan İl Emniyet Müdürü Aktaş, suç ve suçluyla mücadelenin aralıksız süreceği mesajını verdi. Ziyaretler, görev başındaki personele başarı dileklerinin ardından sona erdi.