Ahmet ÜNSAL/Manisa

3 kişilik aileyi yakarak öldüren katil zanlısı cezaevinde intihar etti! 3 kişilik aileyi yakarak öldüren katil zanlısı cezaevinde intihar etti!

Gösteriyi izlemeye gelenler, ödedikleri bilet paralarının Adana’daki Depremzede aileye katkı olarak bağışlandı.

Bugün kadar gerek ülkemizde gerekse Uluslararası platformlarda yarışlarda elde ettikleri başarılarla isimlerini altın harflerle jimnastik sporuna yazdırmayı başaran Milli jimnastikçi Nihatcan Gül ve beraberindeki arkadaşlarının organize ettiği gösteriden elde edilen bilet paraları Depremde evleri tamamen yıkılan antrenörleri Mehmet Utku Çırak’ın Adana’daki ailesine teslim edildi.

SALONLARINI AÇAN DORUK KOLEJİNE TEŞEKKÜR

Genç İş insanı Tayfun Çiloğlu’nun yardımlarıyla Manisalı jimnastik sporunu seven aileler spor kulüplerinin üç saat süresince sergiledikleri gösterilerin gerçekleştirildiği Doruk Koleji spor salonuna akın etti.

TÜM JİMNASTİKÇİLER GÖSTERİLERİ İLE NEFES KESTİ

Ankara ilinden Athena Jimnastik Spor Kulübü ve Aydın (Didim) Acrogym Spor Kulübü’nün destekleri ile hazırlanan gece de 5 yaş ,6-7 yaş, 8 yaş, alt yapı grupları, 9-11 yaş performans grupları ,12-14 yaş grupları, antrenörlerin yaptığı gösteride hafızalarda yer alacak sosyal sorumluluk projesi oldu.

Minik jimnastikçiler ve büyük jimnastikçilerin yer aldığı gösteriler izlemeye gelenlerde yoğun alkış, beğeni aldı.

MİLLİ JİMNASTİKÇİLER ÖZEL GÖSTERİ YAPTI

Milli jimnastikçi Nihatcan Gül, Ahmet Meriç Turmamış, Yaren Bilgili, Simay Pekşen, Ela Nur Kara ve Mehmet Utku Çırak nefes kesen gösterileri ile gecedeki etkinliğe damga vurdu.

“KATKI SAĞLAYANLARA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER”

Manisa ilinde New Genaration C.S.K Kulübü antrenörlerinden Mehmet Utku Çırak, 06 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli 7.8 ve 7.5 şiddetinde iki büyük depremden etkilenen Adana ilinde ailesinin yıkılan evlerine yönelik yapılan yardım kampanyasından dolayı teşekkürlerini iletti.

“ÖRNEK BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATMANIN GURURUNU YAŞADIK”

 NG Jimnastik Spor kulübü baş antrenörü Milli sporcu Nihatcan Gül, ‘Birlikte başaracağız’ jimnastik gecesiyle ilgili olarak; “Bilindiği üzere tüm ülkemizi çok derinden etkileyen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli deprem 11 ilimizde binlerce can aldı. Hayatta kalan ancak evleri yıkılanlar arasında antrenörümüz Mehmet Utku Çırak’in Adana’daki ailesi de bulunuyordu. Bizlerde nasıl onların acılarını nasıl hafifletebiliriz diye düşündük. Jimnastik kulüplerimizin katılımıyla gerçekleştirilen bir yardım kampanyasını planlamayı hayata geçirdik. Manisa’da ve dışındaki jimnastik kulüplerimiz gösteri hazırladık. Buradan gelecek olan bilet gelirlerini depremzede ailemize aktarmayı uygun bulduk. Öncelikle şunu söylemekte yarar görüyorum güzel bir o kadarda anlam yüklü bir gece geçirdik. Jimnastik gösterisinde 681 adet bilet satılarak 34.050 TL gelir elde edildi. Elde edilen gelir Adanalı aileye bağışlandı. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Ali Gözen