Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Arabacıbozköy Mahallesi’nde kiraz hasadı tüm hızıyla sürerken önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. 

Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, İlçe Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip Kocaman, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, hasat çalışmalarını yerinde incelemek ve üreticilerle buluşmak üzere mahalleyi ziyaret etti. Etkinliğe Arabacıbozköy Muhtarı Özcan Demirer, kiraz üreticileri ve mahalle halkı da katıldı.

Zeytini kadar kirazıyla da adından söz ettiren Arabacıbozköy Mahallesi’nde hasat faaliyetleri yoğun bir şekilde devam ediyor.


Ziyaret sırasında yetkililer, önce kiraz topladı ardından kiraz üretiminin bölgedeki durumu ve karşılaşılan sorunlar hakkında yerinde bilgi alarak, üreticilerin taleplerini dinledi ve çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Üreticiler, yetkililerin ilgisinden memnun olduklarını dile getirerek, bu tür ziyaretlerin devam etmesini istediklerini belirtti.

Manisa'da acı olay! Zeytin ağacına takılan genç hayatını kaybetti Manisa'da acı olay! Zeytin ağacına takılan genç hayatını kaybetti

Editör: İclal Çiçek