CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Çankaya Belediyesi tarafından hizmete alınan Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi'nin açılışına katıldı. Programa eski CHP genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Hikmet Çetin de katıldı. Özel ve Kılıçdaroğlu, alandan ayrılırken uzun süre sohbet etti.
Özel, yerel seçimle ilgili "31 Mart seçimlerinde eğer Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerine oy verirseniz böyle halkçı belediye başkanları ve bu güzel hizmetler sizin beldenize, ilçenize, şehrinize gelebilir. Bütün adaylarımıza kefiliz." diye konuştu.
"EFENDİ DEMEK KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL"
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Özgür Efendi" hitabını bu sözlerle değerlendirdi:
"Özgür Efendi demeyi uygun görmüş, vallahi efendi demek kötü bir şey değil. Aylarca düşünüp düşünüp söyleyebilecek söz olarak efendi lakabını bulduysa bu bizim efendiliğimizdendir. Onlardan emekliler bir müjde bekliyor. Bu kadar yoksullukla baş başayken o bana ne lakap takacağını düşünüyor. Onun seviyesine inmem. O bir şey söyleyecekse emeklilere bir şey söylesin. Önce 10.000 TL’yi asgari ücret seviyesine çıkarsın. O en düşük emekli maaşı olsun, ondan sonra kendisine cevap vereceğim."

Yeni haftada Manisa gölgede 42 derece Yeni haftada Manisa gölgede 42 derece

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ? 
Cumhurbaşkanı Erdoğan 37'si AK Parti, 2'si MHP olmak üzere 39 ilçenin belediye başkan adayını açıkladığı toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel için şunları söylemişti: “Biz İstanbul başta olmak üzere en stratejik coğrafyalardan birini kendisine vatan eylemiş bir milletiz. Bu topraklar üzerinde yaşamanın bedeli var. Bu bedeli hergün ödedik ödüyoruz. Gerek dışarda gerek içerde maruz kaldığımız saldırıların nedeni aynıdır. Maksat bu milleti yıldırmak, bu devleti zayıflatmaktır. Uzunca bir süredir Türkiye hedef ülkedir. Teröristan kurarak bizi tecrit etmek isteyenlerin en önemli aracı bölücü terör örgütüdür. Deniz Baykal ile pek çok konuda anlaşamazdık ama siyasi birikimine saygı duyardım. Bay Kemal ile çok kavgamız oldu. Onun da kendine göre bir tarzı ve uslubu vardı. Özgür efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı. Özgür efendinin CHP'si ise bölücü örgütün aparatlığına devam eden DEM parti ile bütünleşmiş durumdadır."

Editör: Murat Yalçın