Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu: "Hedefimiz olimpiyat madalyası" Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu: "Hedefimiz olimpiyat madalyası"

Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sn İlhan Kurban, Okulumuzda iki hafta süren etkinliklerde değerli müdürlerimizi de aramızda görmekten çok memnun olduklarını dile getirdi. 

Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sn İlhan Kurban, öğrencilerimiz hayatlarının büyük ve önemli bölümünü okullarda geçirmekteler. Biz eğitimcilerin hedefi  gençlerimize okulları sevdirtmek, nitelikli zaman geçirtmek, onları en güzel şekilde hayata hazırlamak olmalı diye düşünüyorum dedi.

Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sn İlhan Kurban, bu bağlamda Gençlik Haftası Etkinliklerinde  Futbol, Voleybol, Basketbol, Satranç turnuvaları düzenlediklerini, Şiir ve Müzik Dinletisi, Folklor Gösterisi, Münazara Oturumları gerçekleştirdiklerini  öğrencilerimizin her alanda kendilerini göstermelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Çukurova Kimya MTAL Okul Müdürü İlhan KURBAN, hemen her kesimden özellikle gerek velilerimizden gerekse öğrencilerimizden olumlu dönütler almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi 

Çukurova Kimya MTAL Okul Müdürü İlhan Kurban, okulumuzda yapılan tüm etkinliklerin ekip ruhuyla yapıldığını, okulumuzda çok değerli bir idareci ve öğretmen kadrosunun bulunduğunu ve kendilerine bu vesile ile çok teşekkür ettiğini söyledi.

Editör: Ali Gözen