CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Semih Balaban ile birlikte şehit ailesinin Yunusemre İlçesi Fevzi Çakmak mahallesindeki evine taziye ziyaretinde bulundu. 

Yunusemre ilçesindeki taziye evini ziyaret eden CHP Manisa İl Başkanı Özalper, şehit babası İkram Budak ile şehidin ikiz kardeşi Yunus Budak’a baş sağlığı dileklerini iletti. Büyük üzüntü ve acı içerisinde olduklarını ifade eden CHP İl Başkanı Özalper, “Yaşadığınız acı hem biz hem de millet olarak derinden yaşıyoruz. Acımız çok büyük.” diye konuştu. 

Taziye evinde CHP İl Başkanı Özalper ile konuşan şehidin amcası Kenan Budak ise, cenaze töreninde yaşanan gerginlik ve CHP Genel başkanı Özgür Özel’e tepki gösterilmesinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını dile getirerek, “Üç dört kişi paralı alçakları getirdiler oraya. Bunu bize mal etmeye çalışıyorlar.” sözleriyle tepkisini dile getirdi. 

ACILI AİLEDEN AÇIKLAMA… 

Taziye evinin çıkışında şehidin ikiz kardeşi Yunus Budak ile birlikte kısa bir açıklamada bulunan şehidin amcası Kenan Budak, CHP basın biriminden servis edilen habere göre, yaşanan olayın bir provokasyon olduğunu dile getirdi. 

Şehit amcası Budak yaptığı kısa açıklamada “Bizim ailemiz bu tür provokasyonlarla asla ilgisi olmaz. Hatta mahallemiz bile böyle olaylarla ilgisi olmaz. Bu olayın yaşanacağını herkes biliyordu. Vali, belediye başkanları da ve milletvekilleri de böyle bir olayın yaşanacağını biliyordu. Bu olay asla yakışmayan bir şey. İster Türk olsun, isterse Kürt olsun isterse Ermeni olsun yakışmayacak bir durum.” diye konuştu.

Kamuoyunda yaşanan tepkinin şehit ailesi ve yakınlarına mal edilmek istendiğini, böyle bir durumu kabul etmediklerini ifade eden bir şehit yakını ise “Bizim Anadolu kültürümüzde şu var. Düşmanımız bile olsa kapımıza geldiğinde her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Baş tacıdır. Çıktından sonra görüşlerimiz, düşüncelerimiz kalbimizde kalır. Biz kimseye karşı değiliz. Herkes buraya gelir taziyesinde bulunur. Ama yaşanan bu olayın bize mal edilmesini asla kabul etmiyoruz. Böyle bir şey olması mümkün değil.” diye konuştu. 

Bir şehit yakını ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in cenaze töreni gerçekleştirilene kadar birlikte beklediklerini dile getirerek, “Kendisiyle havalimanında birlikteydik. Ben kendisine dedim ki iyi ki varsınız. Cenazeye kadar saatlerce bizimle birlikte bekledi.” ifadelerini kullandı.

Mesir Fuarı’nda son gün Mesir Fuarı’nda son gün

WhatsApp Image 2023-12-25 at 14.18.03

WhatsApp Image 2023-12-25 at 14.18.03-2

WhatsApp Image 2023-12-25 at 14.18.02

WhatsApp Image 2023-12-25 at 14.18.02-3

WhatsApp Image 2023-12-25 at 14.18.02-2

WhatsApp Image 2023-12-25 at 14.18.01

WhatsApp Image 2023-12-25 at 14.18.01-5