CHP’nin Ankara Söğütözü'ndeki Genel Merkez binasının bitimi sırasında doğan "Şero" isimli kedi, o günden bu yana yaklaşık 20 yıldır Genel Merkez'de.

Bir süre önce rahatsızlanan "Şero" veterinere götürüldü ve tedavisinin ardından iyileşti.

Genel Merkez'de sınırsız özgürlüğü olan, istediği yere girip çıkan "Şero", yakın zamanda yeniden yuvasında olacak.

Erkek öğrenciler etek giyip peçe taktı! Gösteriye soruşturma Erkek öğrenciler etek giyip peçe taktı! Gösteriye soruşturma

Şero" gelecek ay 20 yaşına basacak.

Şero’nun insan yaşıyla yaklaşık 100 yaşında olduğunu belirten Dr. Özçetin “İnsanlardaki gibi kedilerde de demans oluyor; ama Şero bilinç berraklığını koruyor halen. 20’ye gelince kedilerde de akli kayıplar oluyor; ama Şero gayet cin gibi. Yaşına göre çok iyi durumda. Birçok hastalıkla mücadele etti ve hepsini yendi.  Son 10 yıldır hastanemize geliyor gidiyor. Karaciğerinde, böbreğinde ve akciğerinde olmak üzere birkaç kronik problemi var. Tiroit de eklendi buna. Canla başla hayata tutunuyor. Bu gelişinde ümitsizdik; ama güçlü bir kedi ve tekrar ayağa kalktı. Deniz Baykal’dan bu yana üçüncü Genel Başkanı da gördü” dedi.

CHP’nin kedisi, karikatürist Bülent Üstün’ün çizimleriyle hayat verdiği "Kötü Kedi Şerafettin"den esinlenerek "Şero" ismini almıştı.

Editör: İclal Çiçek