CHP LİDERİ ÖZEL: “ŞEHİDE YETERLİ SAYGININ GÖSTERİLEMEMESİ NOKTASINDA BÜTÜN YAŞANANLARDAN DOLAYI BİZ ÖZÜRLERİMİZİ İLETTİK CHP LİDERİ ÖZEL: “ŞEHİDE YETERLİ SAYGININ GÖSTERİLEMEMESİ NOKTASINDA BÜTÜN YAŞANANLARDAN DOLAYI BİZ ÖZÜRLERİMİZİ İLETTİK

WhatsApp Image 2023-12-22 at 13.26.54-2

WhatsApp Image 2023-12-22 at 13.26.54

Yunusemre Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası ve Satış Büfeleri projesini kamuoyu ile paylaşan İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, ilçeye hem istihdam kazandırılacağını hem de Türkiye’deki en ucuz ekmeğin satışa çıkacağının müjdesini verdi.

WhatsApp Image 2023-12-22 at 13.26.53-2

HEM ŞEHRE İSTİHDAM YARATILACAK, HEM DE EKMEK EN UCUZA SATILACAK

WhatsApp Image 2023-12-22 at 13.26.53

İYİ Partili Belediye Başkan adayı Akan, “Bundan tam 1 yıl önce Yunusemre Belediye Meclisi’nde İYİ Parti Grup Başkanlığı görevimi sürdürürken, nüfusu 300 bine dayanan ilçemiz Yunusemre’de Halk Ekmek fabrikasının kurulması ve vatandaşlarımızın ucuz ekmeğe erişiminin sağlanması gerektiğini söylemiştim. Açıklamamın ardından yerel yöneticiler, şehrin belli başlı yerlerine Halk Ekmek büfeleri koyarak 5 TL’den ekmek satışına başladı. Halbuki biz; halka dağıttığı ekmeği dışarıdan alan değil; kendi şehrinde üreten, bu sayede Yunusemrelilere istihdam sağlayan ve vatandaşımıza Türkiye’deki en ucuz ekmeği satışa sunan bir sosyal belediyecilik projesini hayata geçirmek istiyoruz. O nedenle, seçim kampanyamızda üzerinde durduğumuz en önemli projelerimizden biri, Yunusemre Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası ve satış büfelerini açmak” dedi.

GÜNLÜK 18 BİN EKMEK ÜRETİLECEK 3 BİNİ DEZAVANTAJLI AİLELERE ULAŞTIRILACAK

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Yunusemreli hemşehrilerimiz tarafından Belediye Başkanlığı görevine layık görülürsek, mazbatamızı almamızın ardından yapacağımız ilk iş Halk Ekmek Fabrikası kurmak ve şehrimizdeki Halk Ekmek satış büfelerinin sayısını artırmak olacaktır. Bu sayede kurduğumuz fabrikada hem Yunusemre ilçemizde vatandaşlarımıza istihdam yaratacağız, hem de hemşehrilerimizin Türkiye’deki en ucuz ve sağlıklı ekmeği almasını sağlayacağız. Fabrikamızda günlük 18 bin ekmek üretilecek. Üretilen 18 bin ekmeğin 3 bini, kamunun belirlediği dezavantajlı ailelerimize her gün belediye ekiplerimiz tarafından ulaştırılacak. Sizlerin destekleriyle Yunusemre’yi göstermelik projelerle değil, gerçek bir sosyal belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz”