Alaşehir ziyaretinde ilk olarak, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Baybatur, burada sandık müşahitleri ve okul temsilcileriyle bir araya geldi. 

Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendika Temsilcileriyle de buluşan Baybatur, taleplerini dinlerken, sorularını yanıtladı.

Baybatur, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığı tarafından, Subaşı Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldı.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI- GÜLŞAH DURBAY ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI- GÜLŞAH DURBAY

Yoğun katılımla gerçekleşen mitingde konuşan, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakının 15 Temmuz sonrasında kurulduğunu ve vatan, bayrak ve millete hizmet dışında herhangi bir pazarlık olmadığını söyledi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim her turunda ağız değiştirip farklı kılığa girdiğini belirten Baybatur, “Seçimin ilk turunda LGBT, PKK ve FETÖ gibi örgüt üyelerine selam çakan Kılıçdaroğlu, seçimin ikinci turunda bozkurt yapıp, milliyetçi söylemlere başladı. Neden? Çünkü milletimiz bu söylemlere gereken cevabı verince bunları da korku sardı. Çok şükür seçim 2 türlü bir seçim. Eğer 3 türlü seçimle olsaydı, bir sonraki turda hilafet sancağı alıp, 99’luk tesbih ile gezecekti.”dedi.

Baybatur, şöyle konuştu;

“Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak kimseyle kapalı kapılar ardında pazarlıklar yapmadık. Her şey açık ve şeffaf şekilde ortada. Kimlerin kimlerle ne pazarlıklar yaptıklarını biliyor. Bunların hangi yabancı devletlerin büyükelçileri ile ne pazarlıklar yaptığını biliyoruz. Ülke için hayırlı olan ne varsa hepsine karşı çıkıyorlar. İHA yapıyoruz, ne gerek var diyorlar. TOGG yapıyoruz, İtalya’dan diyorlar. Doğalgaz müjdesi veriyoruz, Rusya’dan boru çektiler diyorlar. Bunların derdi yapmak değil resmen yıkmak. Buradan CHP’ye veren seçmenlerimize sesleniyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne ülkeye, ne CHP’ye faydası yok. Hadi hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan’a oy verin, yeniden seçtirelim onu ve bu vesile ile sizlerde Kılıçdaroğlu’dan kurtulun.”

Baybatur’a ziyaretlerinde, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, AK Parti 27. Dönem Manisa Milletvekili İsmail Bilen, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Fedai Kozan, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Alperen Altılı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Ali Gözen