AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamından Turgutlu'da ziyaretlerde bulundu.

Baybatur, ilçe programında ilk olarak, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında Hatay ve İskenderun'dan gelen Murat İldağ ve Ahmet Kavasoğlu'nu evlerinde ziyaret etti.

Deprem mağduru vatandaşlarla bir süre sohbet eden Baybatur, çocuklara oyuncak hediye etti.
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde 2016 yılında PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in ailesine iftar'da misafir olan Baybatur, Şehit Ali Şahin'in eşyalarıyla hazırlanan müzeyi ziyaret edip, anı defterini imzaladı.

Esnafları da ziyaret eden Baybatur, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Turgutlu Karadenizliler Derneği ile Erzumlular Derneğini de ziyaret eden Baybatur, burada yaptığı konuşmada, AK Parti öncesinde Türkiye'nin adeta Batı'nın emrinde olduğunu söyledi.

MASKİ'den önemli duyuru! Tarih ve saat verildi.. Yeni tarife için sistemlerde güncelleme yapılacak MASKİ'den önemli duyuru! Tarih ve saat verildi.. Yeni tarife için sistemlerde güncelleme yapılacak

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile 21 yılda gücüne güç kattığına dikkat çeken Baybatur, "AK Parti'den önce Türkiye Batı'nın emir eriydi. Tayyip bey şimdi Batı'nın her istediğini yapmamasından dolayı, Türkiye ve Tayyip bey için kötü diyor, adeta belden aşağı saldırıp, iftira atıyorlar. Bizler eğer Türkiye'nin çıkarları yerine, Batı'nın ve birilerinin istedikleri yapıyor olsaydık emin olun bizden iyisi olmazdı. İstediklerini yapsınlar, istediklerini söylesinler. Türkiye Cumhuriyeti bu zihniyet ve yoldaşlarına asla diz çökmeyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı inşallah 14 Mayıs seçimlerinde ilk turda yeninden seçilmesini sağlayıp, AK Partiyi  ve. Cumhur ittifakını en fazla milletvekili sayısı ile TBMM'ye sokup, liderimizin gücüne güç, ülkemize destek sağlayacağız." dedi.

Baybatur'a ziyaretlerinde, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, AK Parti Turgutlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Coşkun, Belediye Meclis üyeleri ve parti yöneticileri eşlik etti.

Editör: Ali Gözen