AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı İkinci tur seçimleri için Gölmarmara, Akhisar ve Saruhanlı İlçelerinde çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Baybatur, seçim gününe kadar çok çalışılması gerektiğini ve seçim gününde de sandıklara sahip çıkılmasının önemine vurgu yaptı. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarının seçim gecesi net sonuçlar açıklanmadan basın açıklaması yaparak kendi seçmenlerini ve halkı kaldırdıklarını belirten Baybatur, “Bunların ne yapmak istedikleri çok belli. Bu sözlerim CHP’li seçmenlerimize asla değil. CHP’nin üst yönetimi kendi seçmeni ve halkımızı açık açık kandırıyor. CHP’li yöneticilerin ve bazı Belediye Başkanlarının yaptıkları ortada. Sandıklardan istedikleri sonuçlar çıkmayınca depremzedelere yapılan yardımları haram ediyoruz demeye başladılar. Buda yetmedi CHP’li Belediyelerin misafir ettiği depremzedeleri kaldıkları yerlerden kapı dışarı ettiler. Bunlar depremzedelere sözde ev vereceklerdi. Maalesef bu zihniyet böyle. Me zaman ne söyleyip, hangi kılığa girecekleri belli değil. 14 Mayıs’a kadar farklı konuşan CHP Genel Başkanı, seçim ikinci tura kalınca milliyetçi söylemlere başladı. Hiç kusura bakmasın milletimiz neyin ne olduğunu biliyor. Bunlar böyle ama Cumhur İttifakında asla böyle yalan dolan, koltuk makam kavgaları olmadı, olmaz. Çünkü biz milletimiz ve ülkemiz için çalışıyoruz. Onların ne yaptığını milletimiz biliyor ama bize düşen 28 Mayıs’a kadar uyumadan, durmadan çok çalışıp milletin adamı, ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan’ı en fazla oy oranı ile yeniden cumhurbaşkanı seçtirmektir.” dedi.

Baybatur’a ziyaretlerinde, AK Parti Manisa 27. Dönem Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Mehmet Ali Özkan ve partililer eşlik etti.

Türk Kızılay Manisa'dan anlamlı iftar Türk Kızılay Manisa'dan anlamlı iftar

Editör: Ali Gözen