Yunusemre İlçesi'nde Pelitalan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Baybatur, Eda - Mehmet Ali ve Akife ile Halil'in düğün merasimlerine katıldı.

Baybatur, Karahüseyinli Mahallesi'nde de mahalle hayrının ardından, Şehzadeler İlçesi'nde, AK Parti Arda Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Betül Uyar'ın vefat eden babası için düzenlenen hayır yemeğine de katıldı.

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, Mahalle Başkanları, Sandık Başkanları ve Sandık Müşahitleri toplantısına katılan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, burada yaptığı konuşmasında, Küçük işletmelerde çalışan Bağ-Kur'luların prim güncellemesi ile taşeron işçilerin kadroya alınması konularıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ve bu konularla ilgili söz verdiklerini, bu sözünü de yerine getireceklerini söyledi.

Baybatur, "Küçük işletmelerde çalışanlar hem işyeri sahibi hem de çalışanlar, Bağ-Kurlu olduğu için prim günlerinin düzenlenmesi gerektiği ihtiyacı doğdu ve bununla ilgili çalışmalara başladık. Kısa sürede çözecezğin inşallah. Bilindiği gibi 3600 ek gösterge, EYT, sözleşmeli ve geçici işçilere kadronun da olduğu düzenlemelerinin hepsini söz verdiğimiz gibi hayata geçirdik. Bu çalışmaların yanında çözüne ulaştıramadığımı bir konu kaldı oda taşeron işçilerin kadroya alınması meselesi. Bununla ilgili çalışmalar ilgili bakanlığımız tarafından devam ediyor. Önümüzdeki dönemde inşallah onu da çözeceğiz. Bunlar bizim sözümüz, bunların hepsi Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin sözü. Bizim sözümün senettir. Çünkü bu zaman kadar ne söz verdiysek Allah'ın izniyle yaptık. " dedi.

Ziyaretlerinde Baybatur'a, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcıları Fatih Yıldız, Emre Şener, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Aykut Büyüktaş ve parti yöneticileri katıldı.

Gazetecileri kabul eden Başkan Balaban: Yunusemre'de yüklü bir borç var Gazetecileri kabul eden Başkan Balaban: Yunusemre'de yüklü bir borç var

Editör: Ali Gözen