Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'de tarım bitti demek cehaletin ve art niyetin işaretidir" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'de tarım bitti demek cehaletin ve art niyetin işaretidir"

Altındaki sert yükseliş fırsat bilinerek resmen doldur boşalt yapıldı. Yani Asya piyasalarından gelen yükseliş ile beraber satışlar patladı. Türkiye piyasaları gece saatlerinde kapalı olduğu için sabah açılan piyasa ons fiyatlarındaki sarsıntıyla şok oldu. Uzmanlar altındaki bu hareketlerin sağlıklı olmadığının altını çizdi. 
Altın fiyatlarındaki düşüler her zaman alım fırsatıdır. Ancak gram altın tarafında soluksuz yükseliş trendi de bekleniyor.
ELİNDE ALTINI OLANLAR BUNU YAPMASIN
Bu yükselişlerin belki 2 gün sonra yine olabileceğini bunların gerçek yükseliş olmadığına dikkat çeken uzmanlar "Ons altının Aralık ayı içerisinde 2000 dolar altına sarkmasını beklesek de bu sert yükselişler sonrası destek seviyeleri güncellendi. Elinde altın olanlar tutmaya devam etsin. Ons altın mutlaka takip edilmeli. Gram altında 2 bin lira seviyelerini görünce sakın bozdurmayın. Satarsanız eğer zarar edersiniz Çünkü 2024 yılındaki hedefimiz ons altında 2350 dolar seviyesi. Bu da gram altını zirveye taşıyacak" dedi.
7 ARALIK 2023 ALTIN FİYATLARI
•    Gram altın: 1 886 TL
•    Çeyrek altın: 3 203 TL
•    Yatım altın: 6 401 TL
•    Tam altın: 12 731 TL
•    Ata altın: 13 083 TL