MHP Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Uçak, seçim çalışmaları kapsamında toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, projelerini paylaşıyor. Gittiği her yerde coşku ile karşılanan Ali Uçak, Şehzadeler ilçesindeki programı kapsamında engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Programa Manisa Engelli Meclisi Başkanı Ayşe Gerentepe, Altınokta Körler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Şube Başkanı Hüseyin Pehlivan, Altınokta Kültür Sanat Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Manisa İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Bilal Cansu, Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Dağdelen, Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aysel Yiğit ile Manisa Merkez, Turgutlu, Soma, Saruhanlı ve İzmir'den gelen dernek üyeleri katıldı.

"ZATEN BİZİMLEYDİ, HEP BİZİMLE OLACAK"
Programa katılan herkesle tek tek ilgilenen Ali Uçak, tüm katılımcılara teşekkür etti. Platform sözcüsü Bedriye Pehlivan, programın açılış konuşmasında Ali Uçak'ın bu güne kadar engelli sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği verdiğini, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyledi. Pehlivan, "Ali Uçak bizim her daim yanımızda olan hayırsever bir iş adamı. Engelliler olarak yakından tanıdığımız, çok sevdiğimiz bir insan. İnşallah 14 Mayıs’ta milletvekili seçilecek, şehrimizi ve bizleri temsilen Meclise gidecektir. Biz ona güveniyoruz ve inanıyoruz. Çünkü o seçimden seçime kapımızı çalan diğer siyasetçiler gibi olmadı. O zaten hep bizimleydi ve bizimle olacak. Yolu açık olsun" dedi. Pehlivan'ın sözleri salondaki davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

Manisalılar şemsiyelerinizi hazırlayın! Yağmur geliyor Manisalılar şemsiyelerinizi hazırlayın! Yağmur geliyor

"SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM"
Engelli Meclisi Başkanı Ayşe Gerentepe de, her alanda erişilebilirlik ile ilgili talep ve istekleri yazılı olarak Ali Uçak'a verirken, bugüne kadarki destekleri için teşekkür etti. Söz alan diğer dernek temsilcileri de Ali Uçak’a çıkmış olduğu bu anlamlı yolda başarılar diledi ve her türlü desteği vereceklerini belirtti. Güzel temenniler sonrası kürsüye çıkan Ali Uçak, duygusal bir konuşma yaptı. Engelli vatandaşları bugüne kadar yalnız bırakmadığını, bundan sonra da yalnız bırakmayacağını vurgulayan Uçak, "Size layık olmaya çalışacağım. İnşallah eskisi gibi hatta daha sık bir araya geleceğiz. Kapım ve gönlüm hepinize her zaman açıktır. Sizlerin sorunlarının çözümü için elimden ne gelirse yapacağım" diye konuştu.

Editör: Ali Gözen