HABER: AHMET ÜNSAL
Manisa iş dünyasının tanınan isimlerinden, İzci Petrol Yönetim Kurulu Üyesi Akın İzci, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Hatuniye Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına İzci ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, belediye başkanları, oda ve borsa başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Protokol cenazede hazır bulundu
Cenaze törenine AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal, YENİ Parti Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Destan Bulgay ile çok sayıda davetli katıldı.
Ailesi taziyeleri kabul etti
Akın İzci'nin eşi Ömür İzci ile aile fertleri, cenaze töreninde taziyeleri kabul etti. Cami avlusunda duygu dolu anlar yaşanırken, sevenleri İzci ailesini yalnız bırakmadı.
Aile mezarlığında toprağa verildi
Kılınan cenaze namazının ardından Akın İzci'nin naaşı, babası İlhan İzci'nin de bulunduğu aile mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı törende Akın İzci, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.















