AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Milletvekili Tamer Akkal ile birlikte Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Manisa genelinde devam eden sağlık yatırımları ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler ele alındı.

Balaban’dan AK Parti’ye “Kentsel Dönüşüm” ve “Numarataj” Çağrısı: “Sorunun Adresi Bellidir, Gelin Birlikte Çözelim”
Balaban’dan AK Parti’ye “Kentsel Dönüşüm” ve “Numarataj” Çağrısı: “Sorunun Adresi Bellidir, Gelin Birlikte Çözelim”
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Baybatur, ziyarette Manisa’nın sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve devam eden çalışmaların son durumunu değerlendirdiklerini belirterek, yeni dönem için yatırım planlamalarının da masaya yatırıldığını ifade etti.

Baybatur, Manisa’ya gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı Memişoğlu’na teşekkür ederek, “Manisa ve ilçelerimizin sağlık altyapısını güçlendirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.