Başkan Balaban’dan Personel Sayısı İddialarına Yanıt: “Yalanları Her Toplantıda Yüzlerine Çarpacağım”
Başkan Balaban’dan Personel Sayısı İddialarına Yanıt: “Yalanları Her Toplantıda Yüzlerine Çarpacağım”
İçeriği Görüntüle

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, Kula ilçesinde yoğun katılımlı bir program gerçekleştirdi. İl Başkanı Süleyman Turgut ,Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez önderliğinde düzenlenen ilçe başkanları toplantısının ardından, heyet gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunarak ilçede kapsamlı bir çalışma yürüttü.
Toplantı sonrası 17 ilçe başkanıyla birlikte Kula çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı. İş yerlerini tek tek dolaşan heyet, esnafın taleplerini dinleyerek çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu.
Programın devamında “Gönül Sofrası” buluşmaları kapsamında 17 farklı haneye misafir olundu. Vatandaşlarla samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmelerde, hane sakinlerinin beklentileri ve talepleri dinlendi.
Ziyaretler ve toplantıların ardından değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Süleyman Turgut” “Kula’da hem teşkilatımızla hem esnafımızla hem de hanelerimizle bir araya gelerek son derece verimli bir gün geçirdik. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın her bir talebi bizim için kıymetlidir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gece gündüz demeden çalışmaya, vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız ile beraber Manisa’mız için yol yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.
Günün sonunda İl Başkanı Turgut ve beraberindeki heyet, AK Parti Kula İlçe Yönetimi ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçedeki teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri ve önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası ele alındı.

Kaynak: HABER MERKEZİ