Ak Partili Ahmet Tonguç, seçim çalışmalarına hız verdi. Tonguç, vatandaşların yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve toplumun her kesimine ziyaretler gerçekleştiriyor. Tonguç’un bugünkü durakları mahalle muhtarları oldu.

Mahalle muhtarlarının halkın aynası olduğunu ifade eden Tonguç, onlardan sorunları dinlediğini, çözüm önerilerini sunduğunu söyledi.  Tonguç, "Onlar mahalelinin aynası. Muhtarlarımız bizim için yol göstercidir. Belediye başkanı olduğumuzda onlarla birlikte el ele verip çalışacağız" diye konuştu.  

Tonguç, yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

İSHAK ÇELEBİ…

İshak Çelebi Mahallesi muhtarımız Bayram GÖK makamında yol arkadaşlarımızla beraber ziyaret ederek mahallemiz ile ilgili istişarelerde bulunduk.

Sarıgöl'ün yeşil ovası beyaza büründü Sarıgöl'ün yeşil ovası beyaza büründü

Sıcak ve samimi misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum…

KOCATEPE…

Kocatepe Mahallesi muhtarımız Yılmaz ACAR’ı işyerinde başkanlarımız ile ziyaret ederek mahallemiz ile ilgili istişarelerde bulunduk.

İlgi ve samimiyetine çok teşekkür ederim…

GEDİZ…

Gediz mahallesi Muhtarımız Mehmet ASLAN’ı makamında yol arkadaşlarımızla beraber ziyaret ederek mahallemiz ile ilgili istişarelerde bulunduk.

Sıcak ve samimi misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum…

BAYINDIRLIK…

Bayındırlık mahallesi muhtarımız Bedirhan ÇİÇEK’i makamında yol arkadaşlarımızla beraber ziyaret ederek mahallemiz ile ilgili istişarelerde bulunduk.

Sıcak ve samimi misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum…

Editör: Murat Yalçın