31 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idari yerel seçimler öncesinde AK Parti’den Yunusemre Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan hayırsever iş insanı Adnan Kaçire, geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Burada yaşanan olumlu hava sonrası Manisa’da sahaya inen Adnan Kaçire, Yunusemre ilçesi için çok önemli projelerinin olduğunu vurguladı. Her kesim tarafından sevilen ve takdir gören İş İnsanı - Siyasetçi Adnan Kaçire, Recepli Mahallesi’nden, Barbaros Mahallesi'ne, Muradiye Mahallesi’nden Merkes Efendi Mahallesi'ne, Karakoca Mahallesi’nden Güzelyurt Mahallesi’ne kadar her bir karışı ilmek ilmek dokuyarak tüm bölgenin kaderini değiştirecek adımlar atacağının altını çizdi. Ayrıca hayırsever bir iş insanı olarak bilinen Adnan Kaçire, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremden sonra laf üretmeyip derhal icraata geçerek imkanlar ölçüsünde Muradiye bölgesinde bulunan 20’den fazla dairesini kullanıma hazır bir şekilde ilimize yerleşen depremzedelerin hizmetine sunmuş ve hala bu desteğini sürdürmektedir. 

“BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AK"
İş İnsanı Adnan Kaçire yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Değerli hemşehrilerim kurulduğu günden bu yana içerisinde siyaset yapmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti’den Yunusemre ilçemiz için Belediye Başkan Aday Adaylığımı siz değerli vatandaşlarımıza geçtiğimiz günlerde duyurmuştum. Bugüne kadar görev aldığım her alanda, başımız dik, alnımız ak bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da alacağımız her görevde bu dustürda hareket ederek, nasip olursa sizlerin karşısına bir hizmet adamı olarak bulunacağım.” dedi. 

"YUNUSEMRE BENİM YÜREĞİM”
Hayırsever iş insanı Adnan Kaçire, belediye başkan adayı olarak gösterildiği ve halkın teveccühünü alarak seçildiği takdirde Yunusemre ilçesiyle ilgili olarak düşüncelerini paylaştı. Kaçire şöyle konuştu: “İlçemizin her bir karışı bizler için çok değerli ve çok önemlidir. Muradiye Mahallemiz de olduğu gibi diğer mahallelerimizde de alt yapı, üst yapı, imar, otopark gibi sorunların olduğunu biliyor ve bunların çözümü noktasında çok önemli çalışmalar yapacağımızın altını çiziyoruz. Türkiye’nin önemli üretim noktalarından birisi olan ve ilçemiz sınırları içerisinde yer alan Organize Sanayi Bölgemiz’de de sanayici iş insanlarımızla birlikte çalışmalar yürüterek katma değer sağlayacağız. Yine ilçemiz hudutları içerisinde yer alan Celal Bayar Üniversitemiz ile ilgili öğrencilerimize çok önemli kolaylıklar sağlayacak yatırımlar projelerimiz arasında yer alıyor. Sizlere Adnan Kaçire sözü vererek, şunu belirtmek isterim ki; Yunusemre benim yüreğim. Yunusemre benim sevdam. Yunusemre benim doğup büyüdüğüm topraklardır. Buraya hizmet aşkıyla yanıp tutuştuğumuzu bildirerek sizlerin desteğine talibim."

Muazzam Spa’da Türk Hamamı Deneyimi Muazzam Spa’da Türk Hamamı Deneyimi


 

Editör: Murat Yalçın