Antalya'da acı bir olay yaşandı.

Bir hastanenin acil servisinde hemşire olarak görev yapan 7 aylık hamile Esra Uğur'a (29) ulaşamayan yakınları, boşanma aşamasında olduğu eşi U.U.'dan yardım istedi.

KOLUNDA SERUM TAKILI HALDE BULUNDU

Adrese giden U.U., polis ekibiyle beraber içeri girdi ancak dairede yapılan kontrolde Esra Uğur koltuk üzerinde, kolunda serum takılı halde hareketsiz bulundu.

Sağlık ekiplerinin incelemesinde, Esra Uğur'un hayatını kaybettiği belirlendi. İncelemenin ardından Uğur'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ANNESİ FENALAŞTI

Denizli’deki kahreden kazadan geriye hüzünlü hikayeler kaldı... Kimi kanseri yenmişti, kimi yeni evliydi
Denizli’deki kahreden kazadan geriye hüzünlü hikayeler kaldı... Kimi kanseri yenmişti, kimi yeni evliydi
İçeriği Görüntüle

Bu sabah Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki İşlemlerinin ardından Uğur'un cenazesi, ailesine teslim edildi.

Bu esnada gözyaşlarını tutamayan ve yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen annesi fenalaştı ve hazır bekleyen ambulansa alındı.

Muhabir: İclal Çiçek