Kurt'un Tekstilciler Sitesi ziyaretinde tekstil sektöründeki esnaflarla, Ayakkabıcılar Sitesi ziyaretinde ise ayakkabı sektöründeki esnaflarla bir araya geldiği etkinliklerde, Şehzadeler ilçesindeki ticaretin ve ekonominin geliştirilmesi amacıyla planladığı projeleri detaylı bir şekilde paylaştı.

Yavuz Kurt, esnaflara hitaben yaptığı konuşmada, projelerinin Şehzadeleri daha yaşanabilir ve gelişmiş bir ilçe haline getirmeyi amaçladığını belirtti. Ayrıca, "Sizlerin görüşleri ve destekleri bizim için çok kıymetli. Hep birlikte çalışarak ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyabiliriz" dedi. Tekstilciler ve Ayakkabıcılar Sitelerindeki esnaflar, Kurt'un projelerine ve vizyonuna büyük ilgi gösterirken, destek mesajları ilettikleri görüldü. Kurt, "İlçemizin ticaretini ve istihdamını artırmak, altyapıyı güçlendirmek için çaba harcayacağım. Sizlerin de desteğiyle Şehzadeleri daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt'un Tekstilciler ve Ayakkabıcılar siteleri ziyareti, esnafın olumlu tepkileri ve destek mesajlarıyla sona erdi. Kurt, seçim çalışmalarına devam ederek diğer bölgelerde de vatandaşlarla buluşmaya ve projelerini anlatmaya devam edecek. 

Başkan Balaban: "Her zaman muhtarların emrindeyiz" Başkan Balaban: "Her zaman muhtarların emrindeyiz"

Editör: İclal Çiçek