Cumhur İttifakı'nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Hamzabeyli Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Kurt, 31 Mart seçimlerine az bir zaman kaldığını anımsatarak,  Şehzadeler için hazırladığı projeleri anlattı.  

Kurt, konuşmasında 3 Kasım 2002'den bu yana AK Parti'nin ve altı yıldır Cumhur İttifakı'nın Türkiye'de sırtlarının hiç yere gelmediğini ifade etti. Bu başarının, millete verilen sözlerin tutulduğuna duyulan güvenin bir sonucu olduğunu belirten Kurt, "Aziz milletimiz kendisine verilen sözlerin tutulduğunu ve tutulabilecek sözlerin verildiğini bildiği için hep AK Parti ve Cumhur İttifakı'na karar kıldı." dedi. Seçimlerin önemine vurgu yapan Kurt, bu seçimin Cumhur İttifakı'nın birliğinin, huzurun, güvenin ve istikrarın teminatı olarak değerlendirildiğini söyledi. Ayrıca, Türkiye'nin zorlu dönemlerde terör saldırılarına, emperyalist oyunlara ve darbe teşebbüslerine karşı direniş gösterdiğini ve Cumhur İttifakı'nın güçlü duruşunun bu direnişte önemli bir rol oynadığını ifade etti. 

Özgür Özel'den emekli maaşı çıkışı: "Türkiye’deki 272 Euro’luk emekli maaşının Almanca'ya tercümesi yok" Özgür Özel'den emekli maaşı çıkışı: "Türkiye’deki 272 Euro’luk emekli maaşının Almanca'ya tercümesi yok"


31 MART GECESİ TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ OYLANACAK
Yavuz Kurt, "Bu seçimde alacağımız neticeye sadece belediyelerin sayısı olarak bakmıyoruz. Yıllardır ülkemize yönelik pek çok tehdide karşı dimdik duran Cumhur İttifakı, gelecek nesillere güçlü, müreffeh, aydınlık bir Türkiye bırakma kararlılığını taşıyor. 31 Mart gecesi hem belediyelerimizi hem de Türkiye'nin geleceğini oylamış olacağız." şeklinde konuştu. 
Konuşmasında, AK Parti'nin gerçek belediyecilik anlayışına da vurgu yapan Kurt, bu anlayışın sadece matematiksel bir zafer olmadığını, aynı zamanda ülkenin zorluklara karşı dimdik durma ve gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakma misyonunu içerdiğini belirtti. Kurt, "Gerçek belediyecilik, millete hizmet etmek, vaatlerin tutulması, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek demektir. Biz bu anlayışla hareket ediyoruz." dedi.

Editör: İclal Çiçek