Kurt, programları kapsamında Manisa Mimarlar Odası, Manisa Kuyumcular Derneği ile Kurşunlu Han çevresinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Kurt, taleplerini dinleyerek not aldı.

Ramazan ayının ilk iftar programında, Turgut Özal Mahallesi'nde yaşayan Mahmut Gülgen ve ailesinin misafiri olan Kurt, teravih namazını aynı mahalle de bulunan Hacı Mahir Camisinde kıldı.

Başkan Durbay: “Manisa’yı festivaller kenti yapacağız” Başkan Durbay: “Manisa’yı festivaller kenti yapacağız”



Kurt, teravih namazı sonrasında çocuklara ve vatandaşlara tatlı ikram edip, cami derneğinde cemaatle bir süre sohbet etti. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların ramazanını kutladı.

İlçede öncelikli yapılması gerekenleri bildiğini söyleyen Kurt, "Ben bu yola çıkarken  Şehzadeler için '27 Vizyon Proje' açıkladım. Bizler herkes gibi yapılması mümkün olmayan projeleri sizlere vaat etmiyoruz. Bizim projelerimizin tamamı uygulanması mümkün, finansal karşılığı olan ve ayakları yere basan projelerdir. Biz yapacağımız hizmetlerle sadece sizlere değil, torunlarınızın torunlarına da hizmet edecek projeler ürettik. Allah nasip eder ve 31 Mart'ta seçimlerden galip olarak çıkarsak hiç zaman kaybetmeden bu projelerimizin çalışmalarına başlayacağız." dedi.

Kurt'a ziyaretlerinde, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik ett

Editör: İclal Çiçek