HABER:Serkan Özcan
Manisa Radar ve Çevirme adı verilen grupta, kent merkezindeki trafik kontrolleri ve radar uygulamaları anında paylaşılıyor.
Guruplarda yaklaşık 600 kişinin olduğu  ve tanımında ise 'Her katılımda Manisa sokaklarında göz sayımız 2 tane daha çoğalmakta' denildi.
Grup üyeleri trafik kontrolü ya da radar uygulamalarının bulunduğu yeri Mimar Sinan Bulvarı İzmir gidiş istikameti benzinlik karşısı radar var. Dikkat! Saat: 10.35', Galericiler sitesi önü Akhisar yönü radar var. Dikkatli olalım. Yunusemre Belediyesi önü Trafik Kontrol var gibi mesajlarla paylaşıyor.

Manisa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise ’Manisa Radar ve Çevirme (Canlı)’ grubundan haberdar olduklarını belirtirken, konuyu Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bildirdiklerini ve gereken çalışmaların yapıldığını ve gerekli yasal sürecin başladığını bildirdiler.